O pasado venres, ANA, a mamá de dúas nenas de Infantil: IRIA, da nosa clase e ALBA, de 3 anos, viu a facer uha receita con millo: POLENTA. Trátase dun prato orixinario do norte de Italia moi difundido na Arxentina, de onde ela é. Resultou unha experiencia moi proveitosa, xa que moleu o millo na clase e vímolo converterse en fariña. Que maxia! Despois ensinounos paso a paso a facer a POLENTA, unha especie de puré con sémola de millo, salsa de tomate e queixo. Delicioso!! Foi a primeira receita con millo que fixemos na clase pero coido que haberá algunhas máis grazas á colaboración e á axuda das familias, que sempre estades dispostas a pasar un anaquiño do voso tempo con nós.
MOITÍSIMAS GRAZAS POR PARTICIPAR!!
GRAZAS, ANA, POR ESTA FANTÁSTICA RECEITA!!
GRAZAS, ANA, POR ESTA FANTÁSTICA RECEITA!!
Non sabía eu desta receita. Probaremos a facela. Unha aperta.
ResponderEliminar